Overslaan en naar de inhoud gaan
Smullen
van het lekkers!

Landwinkel 't Zand

Nu we in 2008 aangesloten zijn bij de Landwinkel coöperatie is ons assortiment behoorlijk toegenomen. U kunt dan denken aan vlees, zuivel, diverse soorten noten, sappen, wijnen, fruitmanden en streekmanden en kerstpakketten. De hoofdzaak is echter nog altijd aardappelen, groenten en fruit. Aardappelen, uien en wortelen telen we zelf, ze worden geteeld op zandgrond, vandaar onze naam 't Zand, waardoor ze een goede kwaliteit hebben en een zeer goede smaak.

Ook het merendeel van de groenten telen we op onze zandgrond, te denken valt aan prei, (bos)kroten, andijvie en koolgewassen, waaronder onze Bommelse Bloemkool!. 's Winters hebben we boerenkool en savooie (groene) kool.

Om het oogstseizoen te vervroegen hebben we meerdere tunnelkassen. Hieruit kunnen we u al vanaf begin februari voorzien van verse groenten en vanaf april vroege aardappelen en natuurlijk onze Bommelse aardbeien!

Alom op ons eiland Goeree-Overflakkee bekend zijn ook onze Bommelse aardbeien. Al vanaf eind april worden de eerste aardbeien geplukt uit de kas en dat loopt door tot oktober. Vanaf mei plukken we onze aardbeien buiten op stellingen en dat duurt tot oktober.

 

SOFTIJS EN MILKSHAKES

 

Van eind maart tot en met de herfstvakantie staat onze softijsmachine aan voor heerlijke glutenvrij softijs en milkshakes. Heerlijk op de fiets even uitrusten met een heerlijk softijsje of milkshake. Er staan veel picknickbanken buiten en binnen hebben we een overkapping met heerlijke rieten stoeltjes. Heerlijk genieten maar buiten of binnen. 

 

Ook tappen we heerlijke koffie, thee, vruchtensap of smoothie. Er staan ook flesjes water en andere drank koel in de vitrine.

picknickbanken