Overslaan en naar de inhoud gaan
Smullen
van het lekkers!

Landwinkel 't Zand

Nu we in 2008 aangesloten zijn bij de Landwinkel coöperatie is ons assortiment behoorlijk toegenomen. U kunt dan denken aan vlees, zuivel, diverse soorten noten, sappen, wijnen, fruitmanden en streekmanden en kerstpakketten.

kassa winkel

aardappelen

De hoofdzaak is echter nog altijd aardappelen, groenten en fruit. Aardappelen, uien en wortelen telen we zelf, ze worden geteeld op zandgrond, vandaar onze naam 't Zand, waardoor ze een goede kwaliteit hebben en een zeer goede smaak.

veranda

Ook het merendeel van de groenten telen we op onze zandgrond, te denken valt aan prei, (bos)kroten, andijvie en koolgewassen, waaronder onze Bommelse Bloemkool!.

groenten

's Winters hebben we boerenkool en savooie (groene) kool, rode kool, kroten, prei, spitskool en eventueel bloemkool.

veranda met parasol

Om het oogstseizoen te vervroegen hebben we meerdere tunnelkassen. Hieruit kunnen we u al vanaf begin februari voorzien van verse groenten en vanaf april vroege aardappelen en natuurlijk onze Bommelse aardbeien vanaf eind april tot half oktober!

bloemkool

Alom op ons eiland Goeree-Overflakkee bekend zijn ook onze Bommelse aardbeien. Al vanaf eind april worden de eerste aardbeien geplukt uit de kas en dat loopt door tot oktober. Vanaf mei plukken we onze aardbeien buiten op stellingen en dat duurt tot oktober.

aardbeien buiten

SOFTIJS EN MILKSHAKES

 

Van eind maart tot en met de herfstvakantie staat onze softijsmachine aan voor heerlijk glutenvrij softijs en milkshakes. Even op de fiets uitrusten met een heerlijk softijsje of milkshake of koffie of thee of vruchtensapje.

 

Er staan veel picknickbanken buiten en binnen hebben we een overkapping met rieten stoeltjes. Heerlijk genieten maar, buiten of binnen. 

bommel tussendoortje

 

Ook tappen we heerlijke koffie, thee, vruchtensap of smoothie. Natuurlijk hebben we daar heerlijke koeken bij. Er staan ook flesjes water en andere drank koel in de vitrine.

picknickbanken