Ontstaan

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij zijn Anton en Corina Lokker en hebben drie zoons: Niels, Arjan en Tony. Wij runnen een volwaardig akkerbouwbedrijf met vollegrondsgroenten en telen aardbeien, buiten en in onze tunnelkassen en kersen en pruimen. Vader en moeder Lokker hebben daarvoor 30 jaar een landbouwbedrijf gerund.

In 2003 is het stokje overgedragen aan Anton. In 2004 zijn wij verplaatst naar de Lageweg met de bouw van een nieuwe boerderij. We zijn gestart met intensieve teelt en in augustus 2006 openden wij boerderijwinkel ‘t Zand. De producten van eigen teelt werden hierbij aangevuld met groenten, fruit, boerenkaas, zuivel, vlees en streekproducten.

In 2008 zijn wij aangesloten bij cooperatie Landwinkel. Het assortiment is daarbij nog aantrekkelijker geworden. In 2011 is de winkel wederom verbouwd, zodat wij een open keuken met bereidingsruimte hebben gemaakt. We bakken elke ochtend brood af en branden onze noten zelf.

Vanaf april 2012 staan wij iedere donderdagmorgen met onze verkoopwagen op de markt in Den Bommel. Zo gaan wij ook naar onze klanten in Den Bommel toe. Ook staan wij in de zomermaanden op fairs.

Veel van onze producten telen wij zelf. Dit alles wordt duurzaam geteeld, ook onze Bommelse aardbeien telen wij met de meeste zorg van april tot en met oktober, buiten en in tunnelkassen. In het seizoen tappen wij ambachtelijke glutenvrije softijsjes en maken wij milkshakes.

Wij bieden de mogelijkheid om online of telefonisch een fruitmand of streekmand te bestellen, die wij ook kunnen bezorgen. Ook zijn wij het juiste adres voor kerstpakketten, ook voor bedrijven.

Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken in onze Landwinkel. En bent u op de fiets? Dan is er de gelegenheid om even neer te strijken en een kopje koffie of thee of softijsje of milkshake te nuttigen.

Bekijk onze site en maak alvast kennis met ons, of met een van onze personeelsleden Jacqueline, Joyce, Demi, Anouk of Geerke.