Assortiment

Wij telen veel zelf. Wij promoten in onze winkel producten uit onze streek. Naast ons totale Aardappelen-Groente-Fruit assortiment, waarvan een groot deel bestaat uit eigen duurzaam geteelde aardappelen, groenten en fruit, vooral aardbeien, kersen en pruimen, kunt u bij ons ook terecht voor diverse soorten boerenkaas, geitenkaas, zuivel, vlees, noten en (biologische) streekproducten. In het seizoen hebben wij ambachtelijk glutenvrij Softijs en milkshakes.

Het vlees is afkomstig van Vleesboerderij Boot uit Kerkwerve, die de dieren zelf opfokken, waardoor u (h)eerlijk vlees krijgt, zonder antibiotica! En het vlees is afkomstig van Slagerij Van Zuidland uit Dirksland.

Daarnaast zijn er talrijke andere (biologische) producten zoals sappen, pasta's, dressings, stroop, jam etc.. En om ons assortiment compleet te maken hebben we een schap vol meelproducten die op ambachtelijk wijze gewonnen wordt door Voogd Meelhandel in Ouddorp en vrije uitloop eieren van De Baar eieren uit Zuidzijde. Uiteraard ontbreken de eieren van onze eigen kippen niet..


We verkopen ook (h)eerlijk vis uit Stellendam, zuivelproducten van Kaasboerderij De Westplaat uit Sommelsdijk en biologische geitenkaas van De Mekkerstee en biologische Jerseykaas van de Jerseyhoeve, Flakkees bier van Solaes, Bommelse honing van Mels Snijders uit Den Bommel en huisgemaakte fudge van Zuster Evie, gemaakt door Chantal van den Berg uit Den Bommel.


Van onze Bommelse aardbeien maken wij heerlijke aardbeienjam met biologische pectine.