Landwinkel 't Zand

Nu we in 2008 aangesloten zijn bij de Landwinkel coƶperatie is ons assortiment behoorlijk toegenomen. U kunt dan denken aan vlees, zuivel, diverse soorten noten, sappen, wijnen, fruitmanden en streekmanden en kerstpakketten. De hoofdzaak is echter nog altijd aardappelen, groenten en fruit. Aardappelen, uien en wortelen telen we zelf, ze worden geteeld op zandgrond, vandaar onze naam 't Zand, waardoor ze een goede kwaliteit hebben en een zeer goede smaak. Ook het merendeel van de groenten telen we op onze zandgrond, te denken valt aan prei, (bos)kroten, andijvie en koolgewassen, waaronder onze Bommelse Bloemkool!. 's Winters hebben we boerenkool en savooie (groene) kool. Om het oogstseizoen te vervroegen hebben we meerdere tunnelkassen. Hieruit kunnen we u al vanaf begin februari voorzien van verse groenten en vanaf april vroege aardappelen en natuurlijk onze Bommelse aardbeien!

De kwaliteit van de Landwinkel-producten is zeer goed. U kan bijvoorbeeld denken aan de soorten sappen waar geen E-nummers in zitten. Dus puur natuur. Veel beter voor uw gezondheid! Maar ook vlees afkomstig van Vleesboerderij Boot uit Kerkwerve. Zij fokken zelf hun koeien, die geen antibiotica of groeiversnellers krijgen. Het resultaat is vlees wat niet waterig is, maar heerlijke smaakt! Kortom, het is allemaal bijna niet op te noemen. Kom eens een keer een kijkje nemen!

Alom op Goeree-Overflakkee bekend zijn ook onze Bommelse aardbeien. Al vanaf eind april worden de eerste aardbeien geplukt uit de kas en dat loopt door tot oktober.

Solaes bier


Met trots kunnen we verklappen dat wij op Goeree-Overflakkee onze echte eerste bierbrouwerij hebben Brouwerij Solaes. Heerlijke bieren, die natuurlijk verkocht worden in onze boerderijwinkel en in (kerst)pakketten verwerkt worden. Wie heeft nu niet Solaes Bier geproefd? We hebben diverse smaken, ook Bokbier.

De zes gemeten, acht gemeten, twaalf gemeten, MD tien en onze man uit Melissant, een heerlijk Bokbier!

Goeree Overflakkee

Jerseykaas

Bommelse markt

Bakken met Niels

Frozen SeaFood

Voogd meelhandel